Illustraties - Crafting - Grafisch - Over Anna Naomi - Contact

anna naomi

Hoi! Mijn naam is Anna Naomi. Al van kleins af aan ben ik dol op creativiteit. Tekenen, verven, knutselen, dansen, muziek maken, schrijven: elke vorm van creativiteit maakt me enthousiast. Inmiddels ben ik 25 jaar en nog even gek op mijn creatieve bezigheden. Ik hou me bezig met grafische opdrachten, art department projecten in film&theater en volg de opleiding Binnenhuisarchitectuur aan het NTI. De visuele wereld vind ik heel interessant. Ik zie altijd een uitdaging in het creëren van een bepaald beeld, een sfeer of zelfs een gehele beleving.

Als freelancer werk ik aan creatieve opdrachten zoals het maken van posters, programmaboekjes, het ontwerpen van een setting, het maken van rekwisieten of het neerzetten van een filmset of theaterdecor. De combinatie van tekenen&ontwerpen en fysiek in de weer gaan om ideëen te verwezenlijken, vind ik geweldig. Ook in mijn persoonlijke leven word ik geregeld gevraagd voor het meedenken in creatieve en praktische oplossingen (bijvoorbeeld in huis), of voor dingen als het maken (en bedenken) van persoonlijke cadeautjes.

Een nieuwe opdracht betekent vaak niet alleen een nieuwe uitdaging op creatief gebied, maar ook: nieuwe mensen leren kennen. Ik praat graag met anderen over creatieve ideëen en verdiep me in wat de ander visualiseert en belangrijk vind. Ik vind communicatie interessant en denk veel na over hoe communicatie verloopt en wat mijn aandeel kan zijn in het nog beter verlopen van contact. Deze interesse is enorm gegroeid tijdens mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening en houdt me lekker bezig in de praktijk.

Je mag mij benaderen voor heel diverse creatieve opdrachten. Heb je geen opdracht, maar vind je het wel leuk om een keer over creativiteit te kletsen? Leuk! Je kan contact met mij opnemen door een mail te sturen naar annanaomi@live.nl.


Disclaimer | Over Anna Naomi | Contact

facebook   instagram

© 2016 | Anna Naomi